Av. Ekin Akmanoğlu

2017 yılında İstanbul Kültür Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olmuş ve 64661 baro sicil numarası ile 2019 yılında İstanbul Barosuna kayıt olarak mesleğe başlamıştır. İyi derecede İngilizce ve İspanyolca bilmektedir.

İsveç Stockholm Üniversitesi'nde İnsan Hakları Hukuku üzerine araştırma görevlisi olarak staj yapmıştır.

European Law Student's Association (ELSA) derneğine üyeliği bulunmaktadır.Aynı zamanda derneği Birleşmiş Milletler Ekonomik ve Sosyal Haklar Komitesinde delege olarak temsil etmiştir.

Türkiye Barolar Birliği tarafından Avrupa Konseyi "Baroların ve Avukatların Avrupa İnsan Hakları Standartları Konusunda Kapasitesinin Güçlendirilmesi" projesi kapsamında Strasbourg'da görevlendirilmiştir.  

İnsan Hakları Hukuku, Bilişim Hukuku, Dava ve Uyuşmazlık Çözümü, İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku, alanlarında çalışmalarını sürdürmektedir. 

Email: [email protected]

Bu sitede bulunan her türlü bilgi, yazı ve yapılan açıklamalar bilgilendirme amaçlıdır. Reklam amacı taşımaz. Bu nedenle, haksız rekabet yaratıldığı şeklinde algılanmamalı ve yorumlanmamalıdır. Ziyaretçiler ve Müvekkillerin, Sitede yayımda olan bilgiler nedeniyle zarara uğradıkları iddiası bakımından Hukuk Büromuz herhangi bir sorumluluk kabul etmemektedir.

Bize Ulaşın

Merkez Mh. Huzur sk.Bayar İstanbul Rezidans No:9 K:2 D:1-8 PK:34130 Gaziosmanpaşa / İstanbul [email protected] +90 (212) 563 54 02 +90 (212) 578 78 62